Horeca

Ons idee is: 'Bourgondisch genieten van een kwalitatief hoogwaardig stukje (kalfs)vlees'.

Kalfsvlees staat in Nederland vaak op de kaart bij de betere restaurants. Zij kennen de uitstekende kwaliteit van dit prachtige stukje vlees als geen ander en weten hoe ze hun klanten ons 'Bourgondisch genieten' kunnen laten ervaren.

horeca kalfsvlees boerderij blom didam

Wij kiezen voor het zelf vermarkten van ons rosé kalfsvlees, omdat wij zelf ontzettend kunnen genieten van de totale beleving van kalf tot bord. Het kalf ontvangen wij al jong. Ons hele leven draait om de kalveren. Uiteindelijk verlaten ze ons erf en is het kalf verworden tot een stukje hoogwaardige voeding voor de consument.

Hierbij telt enerzijds de malsheid van het jonge dier en anderzijds de smaakbeleving door het uitgebalanceerde en zorgvuldig gekozen rantsoen dat wij onze rosé kalveren gedurende de acht maanden op onze boerderij voeren. Uiteraard eten wij ons eigen kalf en het is wonderbaarlijk hoe elk rantsoen zijn eigen sporen na laat in het vlees. Dit vinden wij ontzettend leuk om te ervaren en stimuleert ons in het zoeken naar nóg meer smaakdetails.

 

Samen sterk

Wij geloven in de kracht van de verbinding en het samenwerken. Door elkaars wensen te respecteren en te kijken hoe we samen tot de mooiste oplossing voor beiden kunnen komen, maken we de wereld een beetje mooier. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel: onze klanten laten genieten van een product dat met liefde, aandacht en veel passie tot stand is gekomen.

kalfsvlees horeca kopen boerderij blom didam

Over rosé kalfsvlees van Boerderij Blom

Wij werken samen met ambachtelijke slagers die eenzelfde passie hebben voor hun vak zoals wij dat hebben. Bij het verwerken en het versnijden van het rosé kalfsvlees zijn wij nauw betrokken. Op dit moment werken wij samen met slagerij Heinen uit Zelhem. Zij slachten én verwerken het kalf voor ons, zodat we een korte lijn hebben.

Onze voorraad rosé kalfsvlees varieert. Simpelweg omdat elk rosé kalf er weer anders uitziet en dus ook andere stukjes vlees geeft. De term minimal waste past ook bij ons. We verkopen/gebruiken alle delen van het rosé kalf en daarmee vindt u ook 'vergeten vlees' bij ons. Wij slachten pas een kalf wanneer het vorige compleet verkocht is.

Lees meer over het rosé kalfsvlees van Boerderij Blom op deze pagina.

didam horeca kalfsvlees kopen boerderij

Samenwerken met Boerderij Blom

Wij leveren zowel vers als diepgevroren en staan voor elke enthousiaste horeca ondernemer klaar om zijn en/of haar wensen te bespreken.

Mocht ons concept u aanspreken en de interesse gewekt zijn, dan leggen we graag contact met u. Dat kan via boerin Trees +31 6 300 183 61 of door een mail te sturen naar info@boerderijblom.nl.

Wij nodigen u bij deze tevens uit voor een kop (goede!) koffie bij ons op de boerderij in Didam.

 


 

Assortiment Boerderij Blom rosé kalfsvlees

Onderstaande prijzen zijn de prijzen per kilo die wij rekenen voor particuliere verkoop. Voor de horeca leveren wij vers en in hele technische delen, indien gewenst. Hiervoor hanteren wij een aangepast tarief.

 

Sorteer op
 • Rosé kalfsvlees | Schenkel (Osso Buco)
  Rosé kalfsvlees | Schenkel (Osso Buco)

  Kalfsschenkel is prachtig kalfsvlees om te stoven en voor het bereiden van het traditionele Italiaanse recept Osso Buco.

  per stuk á 200 gram

  € 3,50
 • Rosé kalfsvlees | Leverworst
  Rosé kalfsvlees | Leverworst

  Een leverworstje van 100% kalfsvlees. Het is een heerlijke, smeuïge en licht zilte smeerleverworst.

  Eén worstje á 290 gram per stuk

  € 4,28
 • Rosé kalfsvlees | Rib-eye
  Rosé kalfsvlees | Rib-eye

  De rib-eye wordt gesneden van de smallere delen van de rib van het rosé kalf. Een excellent stukje rosé kalfsvlees

  per 2 stuks á 180 gram per stuk

  € 10,78
 • Rosé kalfsvlees | Bitterballen
  Rosé kalfsvlees | Bitterballen

  Een ambachtelijk gemaakte kalfsbitterbal van 100% rosé kalfsvlees. Geschikt voor de frituur, de airfryer en voor de oven.

  Per doosje met 18 bitterballen á 30 gram per stuk

  € 8,50
Sorteer op
© 2019 - 2021 Boerderij Blom | rosé kalfsvlees uit Didam | sitemap | rss