Open Boerderijdagen

In verband met de komende geboorte van ons vierde kindje hebben wij voorlopig geen Open Boerderijdagen.

 

Wij geloven in het bieden van openheid en informatie, zodat u in staat bent om uw keuzes bewust en gefundeerd te maken. Weten waar uw eten vandaan komt staat steeds meer centraal. Om u een beeld te geven van onze kalverhouderij hebben wij maandelijks een Open Boerderijdag. Koop uw ticket onderaan deze pagina.

open boerderijdag boerderij blom didam kalfsvlees

Wij hebben te maken met wet- en regelgeving die continue wordt aangepast. Alles voor een veilig stukje voedsel. Elke bezoeker is verplicht om zich te registreren en er geldt momenteel een maximum van vijftien personen. Om die reden verzoeken wij u een ticket aan te schaffen, welke u kunt verzilveren in onze boerderijwinkel.

 

Hoe & Wat | Open Boerderijdag Boerderij Blom

 U hebt alleen toegang met een ticket. Deze kunt u onderaan deze pagina kopen.

 Ons adres is Oude Maatsestraat 14a in Didam. Let goed op de huisnummerbordjes, anders staat u bij onze buren op de stoep en wij houden het contact met hen graag goed,

 U parkeert de auto verderop op het erf, bij de werkplaats, voor de stallen;

 In de werkplaats op het erf bij 'welkom' en 'koffie en thee' kunt u zich melden. Alle bezoekers verzamelen zich daar. Neem gerust een kop koffie of thee.

 Wij komen u ophalen, zodat u samen met ons de stallen kunt betreden.

Het betreden van de stallen is enkel en alleen toegestaan in het bijzijn van de kalverhoud(st)er. Dit in verband met de zeer strenge hygiëneregels waar wij wettelijk aan moeten voldoen.

 


 

Tickets Open Boerderijdag

© 2019 - 2021 Boerderij Blom | rosé kalfsvlees uit Didam | sitemap | rss