Vorige Artikel 11 van 36 Volgende

Rosé kalfsvlees | Lever

Artikelnummer: Lever
€ 3,95 (inclusief 9% btw)
Specificatie Omschrijving
Barcode 000222300407

Lever van het rosé kalf

Kalfslever is een heel delicaat stukje rosé kalfsvlees. Het valt officieel onder orgaanvlees en daarmee eigenlijk ook onder 'vergeten vlees', omdat we in de loop van de tijd zijn verleerd om orgaanvlees te nuttigen. Kalfslever is een ware delicatesse.

Elke portie lever is gesneden in lapjes en per twee stuks vacuüm verpakt en diepgevroren op -20 graden Celcius.

 

Bereiding kalfslever

Laat de kalfslever ontdooien in de verpakking, in de koelkast. Laat het vervolgens rustig op kamertemperatuur komen in de verpakking op het aanrecht voordat u ze gaat bereiden.

Kalfslever is heel eenvoudig te bereiden. Het hoeft enkel om en om gebakken te worden. U kunt ervoor kiezen om de kalfslever eerst door de bloem te halen voor een krokant korstje. Heerlijk met uitjes of een mooie, zoete saus.

 

Kijk voor de voedingswaarden of inspirerende recepten op deze website.

© 2019 - 2020 Boerderij Blom | rosé kalfsvlees uit Didam | sitemap | rss