Vorige Artikel 6 van 35 Volgende

Rosé kalfsvlees | Entrecôte

Artikelnummer: Entrecôte
€ 8,99 (inclusief 9% btw)
Specificatie Omschrijving
Barcode 000222300100

Entrecôte van het rosé kalf

Kalfsentrecôte is een heel bijzonder stukje rosé kalfsvlees, gesneden van de dunne lende van het rosé kalf. We weten zeker dat u zult genieten van dit vlees. Het is heerlijk mals en erg smaakvol. Het randje vet aan het kalfsvlees geeft het vlees bij bereiding extra smaak en voorkomt uitdroging, zodat smaak en malsheid behouden blijven.

Elke portie entrecôte is per twee stuks vacuüm verpakt en diepgevroren op -20 graden Celcius.

 

Bereiding kalfsentrecôte

Ontdooi de kalfsentrecôte door het product in de verpakking in de koelkast te leggen. Dit heeft even tijd nodig. Laat het daarna rustig op kamertemperatuur komen in de verpakking op het aanrecht.

Eventueel kunt u de kalfsentrecôte sneller laten ontdooien, door het kalfsvlees in de verpakking in een bak met koud water te leggen. Op deze manier houdt het kalfsvlees alle vleessappen vast. Dit is belangrijk voor de kwaliteit van uw rosé kalfsvlees.

Het droogdeppen van het vlees voor bereiding is een aanrader. Laat het randje vet zitten! Dit behoudt smaak en textuur tijdens het bereiden. Bovendien is kalfsvet één van de smakelijkste vetsoorten. U kunt de entrecôte bakken in roomboter in een pan, maar u kan er ook mee experimenteren op de barbecue of op de grill.

We weten zeker dat u van dit prachtige stukje rosé kalfsvlees zult genieten. Laat u ons weten wat u ervan vond?

 

Kijk voor de voedingswaarden of inspirerende recepten op deze website.

© 2019 - 2021 Boerderij Blom | rosé kalfsvlees uit Didam | sitemap | rss