Vorige Artikel 30 van 36 Volgende

Rosé kalfsvlees | Tartaar

Artikelnummer: Tartaar
€ 4,50 (inclusief 9% btw)
Specificatie Omschrijving
Barcode 000222300209

Tartaar van het rosé kalf

Tartaar van het rosé kalf bestaat uit zeer fijn gemalen rosé kalfsvlees met een minimaal aandeel vet. In Italië en Frankrijk - van oorsprong landen waar het eten van kalfsvlees in de eetcultuur verankert ligt - eet men de tartaar rauw. Deze tartaar is geschikt om rauw te consumeren, maar kunt u ook even kort aanbraden.

Elke portie kalfstartaar is per twee stuks vacuüm verpakt en diepgevroren op -20 graden Celcius.

 

Bereiding kalfstartaar

Ontdooi de kalfstartaar door het product ruim van te voren in de verpakking in de koelkast te leggen. Dit heeft even tijd nodig. Laat het daarna rustig op kamertemperatuur komen in de verpakking op het aanrecht.

Eventueel kunt u de tartaar sneller laten ontdooien, door het rosé kalfsvlees in de verpakking in een bak met koud water te leggen. Op deze manier houdt het kalfsvlees alle vleessappen vast. Dit is belangrijk voor de kwaliteit van uw rosé kalfsvlees.

Kalfstartaar kunt u rauw eten. U kunt het ook bereiden zoals biefstuk. Eet de tartaar rosé voor een smakelijke beleving van puur rosé kalfsvlees.

 

Kijk voor de voedingswaarden of inspirerende recepten op deze website.

© 2019 - 2020 Boerderij Blom | rosé kalfsvlees uit Didam | sitemap | rss