Vorige Artikel 17 van 33 Volgende

Rosé kalfsvlees | Rib-eye

Artikelnummer: Rib-eye
€ 10,78 (inclusief 9% btw)
Specificatie Omschrijving
Barcode 000222300704

Kalfsrib-eye van het rosé kalf

Een goede rib-eye is botermals. Kalfsrib-eye van het rosé kalf is iets gemarmerd vlees met een 'oogje' vet. Door dit oogje vet blijft het kalfsvlees heerlijk mals tijdens bereiding en is het erg smaakvol. 

De rib-eye wordt gesneden van de smallere delen van de rib van het rosé kalf. De kwaliteit en malsheid van het kalfsvlees is daarmee vergelijkbaar met de entrecôte of de côte de veau. Echt een excellent, práchtig stukje rosé kalfsvlees dus!

Elke portie kalfsrib-eye is per 2 stuks vacuüm verpakt en diepgevroren op -20 graden Celcius.

 

Bereiding kalfsrib-eye

Ontdooi de kalfsrib-eye door deze een dag van te voren in de verpakking in de koelkast te leggen óf door het kalfsvlees in de verpakking in een bak koud water te leggen. Op deze manier behoudt het kalfsvlees de vleessappen en daarmee de smaak en kwaliteit.

Laat de kalfsrib-eye rustig op kamertemperatuur komen in de verpakking op het aanrecht voordat u deze gaat bereiden. Het droogdeppen voor bereiding in de pan zorgt voor een extra ondersteuning van de smaak van het kalfsvlees.

U kunt een kalfsrib-eye uitstekende bereiden op de barbecue. Experimenteer eens met diverse 'rubs' (kruiden) waarin u het vlees even laat marineren. De kalfsrib-eye past ook uitstekend op de grill. Het is sowieso garantie voor het genieten van een stukje écht lekker kalfsvlees.

 

Kijk voor de voedingswaarden of inspirerende recepten op deze website.

© 2019 - 2021 Boerderij Blom | rosé kalfsvlees uit Didam | sitemap | rss