Vorige Artikel 19 van 36 Volgende

Rosé kalfsvlees | Riblap

Artikelnummer: Riblap
€ 5,99 (inclusief 9% btw)
Specificatie Omschrijving
Barcode 000222302104

Riblap van het rosé kalf

De riblap is wat ons betreft het meest heerlijke stukje rosé kalfsvlees dat er bestaat. Het vlees is mals en prachtig 'dooraderd'. Dat wil zeggen dat er wat strengetjes vet door het vlees lopen. De riblap snijdt de slager van de bovenrib van het rosé kalf.

Een riblap leent zich uitermate goed voor elk stoofgerecht dat een kookboek kan bevatten. Wij zijn zelf bijvoorbeeld dol op hachée (met stamppot) en goulash.

Elke portie riblap is per vacuüm verpakt en diepgevroren op -20 graden Celcius.

 

Bereiding kalfsriblap

Ontdooi de kalfsriblap door deze een dag van te voren in de verpakking in de koelkast te leggen óf door het kalfsvlees in de verpakking in een bak koud water te leggen.

Laat de kalfsriblap rustig op kamertemperatuur komen in de verpakking op het aanrecht voordat u deze gaat bereiden.

Wees niet bang voor vet! Vet van het rosé kalf valt onder de meest smakelijke dierlijke vetten die er bestaan. Vet geeft smaak aan uw gerecht. Het vet komt de smaak en textuur van uw gerecht echt ontzettend ten goede.

 

Kijk voor de voedingswaarden of inspirerende recepten op deze website.

© 2019 - 2020 Boerderij Blom | rosé kalfsvlees uit Didam | sitemap | rss