Rosé kalfsvlees | Schnitzel
Artikelnummer: SchnitzelKalfsschnitzel van het rosé kalf
Wie kalfsvlees zegt, zegt eigenlijk automatisch ook schnitzel. Een échte Wiener Schnitzel is gesneden van kalfsvlees. Het vlees is prachtig van structuur en daardoor heel mals. Onze kalfsschnitzels zijn heel geschikt om licht rosé te eten. Net als biefstuk.
Elke portie kalfsschnitzel is per twee stuks vacuüm verpakt en diepgevroren op -20 graden Celcius.
Bereiding kalfsschnitzel
Laat de kalfsschnitzels ontdooien in de verpakking, in de koelkast. Laat de schnitzels vervolgens rustig op kamertemperatuur komen in de verpakking op het aanrecht voordat u ze gaat bereiden.
Het droogdeppen voor bereiding in de pan zorgt voor een extra ondersteuning van de smaak van het kalfsvlees. Bak de kalfsschnitzel bij voorkeur in een klein beetje roomboter.
Kijk voor de voedingswaarden of inspirerende recepten op deze website.