Vorige Artikel 46 van 74 Volgende

Rosé kalfsvlees | Saucijzen

Artikelnummer: Saucijs
€ 3,52 (inclusief 9% btw)
Specificatie Omschrijving
Barcode 000222301800
Voorraad 17 stuks

BBQ worst of saucijs van het rosé kalf

Deze kalfssaucijs van rosé kalfsvlees is echt heerlijk voor het komende stamppot seizoen. De kalfssaucijs is licht gekruid. Daarnaast leent de kalfssaucijs zich ook perfect voor een snelle bereiding na een drukke, lange dag werken.

 

Onze heerlijke kalfssaucijzen

 ...zijn ambachtelijk handgemaakt;

 ...knappen niet in de pan;

 ...zijn enkel gekruid met herkenbare kruiden en bevatten geen andere toevoegingen, zoals geur-, kleur- en smaakstoffen.

 

Ingrediënten: kalfsvlees, zout, koriander, peper, nootmuskaat, gember, foelie

 

Elke portie kalfssaucijs bestaat uit 100% rosé kalfsvlees en is per twee stuks vacuüm verpakt en diepgevroren op -20 graden Celcius.

2 stuks á 105 gram per stuk

 

Bereiding kalfssaucijzen

Net als voor de kalfsburger geldt er voor het bereiden van de kalfssaucijs een ideale situatie en de situatie waarbij je moe en hongerig thuiskomt na een lange dag werken.

Ideale situatie: laat de kalfssaucijs rustig op kamertemperatuur komen voordat je deze gaat bereiden. Dat kan het beste in de koelkast en daarna op het aanrecht. Dep de kalfssaucijs droog voordat je het kalfsvlees in de pan (met een klontje roomboter) legt. De kalfssaucijs houdt van matig vuur. Eerst even rondom aanbraden, dan een scheutje water in de pan en de pan mét deksel nog even door laten sudderen.

Situatie lange werkdag: leg de diepgevroren kalfssaucijs in een bak met koud water. Zet de aardappels op het vuur, fris jezelf even op en stap dan over naar de 'ideale situatie' zoals hierboven beschreven.

 

Kijk voor de voedingswaarden of inspirerende recepten op deze website.

© 2019 - 2021 Boerderij Blom | rosé kalfsvlees uit Didam | sitemap | rss